Особливості риболовлі в Європі

Особливості риболовлі в Європі, фото

На сьогоднішній день серед рибалок, які люблять не просто половити рибу, а й по подорожувати, затребуваними і популярними є рибальські тури по Європі. Це з одного боку задоволення не дешеве, але з іншого - дуже захоплююче і, в підсумку, повна вражень подорож. Потрібно зауважити, що квитки на літак - це не єдине, що потрібно заздалегідь придбати для поїздки на риболовлю за кордоном. Наприклад, в Німеччині або Італії, не можна просто взяти вудку, знайти водойму і ловити рибу. Це спричинить дуже неприємні наслідки, так як рибалка в цих країнах регулюється цілим переліком умов, правил і законів.

Як краще добиратися?

дешеві авіаквитки

Ви можете скористатися послугами спеціальних туристичних агентств або самостійно влаштувати для себе рибальський тур за кордон, тим самим трохи заощадити. В першу чергу знайти дешеві авіаквитки, адже переліт туди і назад - це, мабуть, головний пункт витрат. Більш того, вам необхідно везти з собою пристойний багаж, так як оренда або покупка рибальських снастей в Європі вам обійдеться в кругленьку суму. Тому, вибір відповідного авіа перевізника - це перший і важливий елемент організації туру.
Потім вам необхідно вибрати водойму або водойми на яких ви будете рибалити і забронювати номер в найближчому готелі для проживання під час перерв в риболовлі. Після цього зайнятися вивченням необхідних дозвільних документів для риболовлі на обраних водоймах.

Які документи потрібні для риболовлі в країнах Європи?

ліцензія рибалки в Німеччині

Щоб рибалити на водоймах багатьох Європейських країн обов'язково потрібні спеціальні дозвільні документи. Причому, наприклад, в Німеччині або тієї ж Італії, для туристів більш простіше отримати дозвіл на ловлю, ніж для місцевих громадян. Останнім, щоб отримати необхідні документи, спочатку потрібно пройти спеціальні курси рибалки, потім скласти іспит і за його підсумками отримати посвідчення. Всі ці процедури не безкоштовні, як ви розумієте. Туристам, щоб отримати тимчасове посвідчення рибалки необхідно:

  • пред'явити паспорт
  • заповнити спеціальну заяву
  • уважно вивчити і погодитися з правилами любительського рибальства і правильного поводження з спійманої рибою
  • заплатити спеціальний податок

Після цього заявнику видається посвідчення рибалки. Воно підтверджує, що ви є кваліфікованим рибалкою. Однак це ще не все, що необхідно для законної риболовлі. У багатьох країнах додатково ще потрібно придбати ліцензію на ловлю риби в певній водоймі. Ця ліцензія теж тимчасова для туриста і для кожного регіону або муніципалітету. Вона видається на певний термін, визначену водойму або водойми і на певний вид риболовлі (час риболовлі і яку рибу можна ловити).

Потрібно зауважити, що в кожній країні свої правила любительського рибальства, тому вищесказане описує процедуру в загальних рисах.

05.09.2019
6591

Тематика

Реклама заважає?

Популярне

Технопланктон "ВВС" - наш бартерний спонсор!, фото
Технопланктон "ВВС" - наш бартерний спонсор!

Якісний технопланктон - це практично завжди успіх при лові товстолоба. Дуже важливо, щоб технопланктон добре і довго пилив, а також залишав спокусливий для риби аромат. Компанія "ВВС" виробляє саме такий технопланктон. Велика кількість ароматів і якісно підібрані компоненти не залишать лобатого без уваги. Розчинення одного ...

3968
Компанія BAITEX - наш бартерний спонсор!, фото
Компанія BAITEX - наш бартерний спонсор!

З травня 2020 року ми співпрацюємо з компанією Baitex (наш бартерний спонсор), яка спеціалізується на виробництві бойл, прикормки, ліквідів, стик-міксів і інших продуктів. Компанія Baitex об'єднує в собі групу захоплених рибалок та однодумців, які успішно займаються різними напрямками рибного лову й мають чималий багаторічний досвід. Продукти ...

3672
Компанія "Novator" - наш бартерний спонсор!, фото
Компанія "Novator" - наш бартерний спонсор!

Novator - це український виробник товарів для відпочинку та риболовлі. Компанія розпочала співпрацю з нами в червні 2020 року і надає нам свою продукцію для тестування на рибалках. Компанія Novator була заснована в 2019 році. Основний напрямок діяльності направлено на створення надійних складних меблів для відпочинку. Для виготовлення продукції ...

3376