Найкраще місце для риболовлі на Десні

Найкраще місце для риболовлі на Десні, фото

Що головне для хорошої рибалки? Будь-який рибак скаже, що відповідна погода і відмінне клювання - це основа основ, а більше нічого і не потрібно. А що, якщо існує найкраще місце для риболовлі на Десні, в якому можна знайти набагато більше, ніж погодні умови і різноманітність риби?

Йдеться про заміський комплекс Форт Пірнов Парк, розташований в 30 хвилинах їзди від Києва в Пірново, на вулиці Дубовий Гай, 1. Якщо ви любите виїжджати на рибалку регулярно - не доведеться витрачати багато часу на дорогу. Адміністрація завжди готова допомогти за телефонами +38(098) 454-55-66, +38(066) 454-55-66.

Топ-5 причин для рибака, щоб відвідати Fort Pirnov Park

  • Локація розташована прямо у русла Десни - повноводної річки, яка цілий рік радує спокійною водною гладдю, пологими берегами і неспішними течіями. Також можна знайти багато заплав різної глибини вздовж берегової лінії. А кришталева чистота води дозволяє бачити всіх річкових мешканців. Виходи до річки зручно і безпечно облаштовані.
  • Тут водиться близько 28 видів риби, яка може стати вашою здобиччю! Короп, сом, карась, щука, лящ - риби вистачить усім, щоб не тільки насолодитися чудовою атмосферою риболовлі, а й порадувати себе і близьких шикарним уловом!
  • В полі вашого зору виявиться величезний безлюдний острів, розташований трохи далі за течією. Там дуже рідко бувають люди, тому флора і фауна недоторкані. Беріть в оренду човен - і вирушайте рибалити в місце, де ніхто не потривожить вас в цьому медитативному процесі. Тут можна навіть заночувати з наметами.
  • Забули дома снасті або вудки? Їх можна взяти на прокат в Пірнов Парку, щоб не затьмарювати цією помилкою свій відпочинок. В наявності різноманітні моделі, які дозволяють ловити будь-яку рибку.
  • Вся територія обнесена парканом і перебуває під охороною, ви можете не хвилюватися про збереження свого транспортного засобу або особистих речей.

Форт Пірнов Парк, фото

Форт Пірнов Парк, фото

Не риболовлею єдиної

Найкраще місце для риболовлі на Десні не тільки надасть все необхідне для цього заняття, а й організовує ваше дозвілля, проживання та харчування.

  • Двомісні комфортабельні номери дозволять чудово відпочити після насиченого дня, проведеного на річці. Також можна приїхати всією сім'єю або великою компанією друзів, щоб орендувати окремий котедж. Будь-які питання, що виникають, миттєво вирішуються ввічливими адміністраторами, що зберігають спокій і відмінний настрій гостей.
  • Хочете смачно пообідати? Для цього не потрібно везти з собою перекушування або продукти зі столиці. Хоча, зона барбекю для самостійного приготування м'яса, риби і овочів також передбачена на території. А ще тут розташований просторий ресторан з величезними верандами, з яких можна побачити прекрасні пейзажі. Страви української та європейської кухні в оригінальних подачах гідні вашої уваги і викличуть захоплення від поєднання смаків!
  • Для тих, хто любить відпочивати по-різному, крім всіх умов для риболовлі Пірнов Парк пропонує безліч варіантів дозвілля. Оренда квадроциклів, велосипедів, сплави по річці, ігри в настільний теніс, футбол, волейбол допоможуть розім'ятися, отримати масу приємних емоцій.
  • Хочеться розслаблення? Спа-комплекс порадує наявністю автентичного закарпатського чана, сауною, лазнею та басейнами з прозорою водою. Є можливість пройти оздоровлюючий масаж.

Форт Пірнов Парк, фото

Форт Пірнов Парк, фото

Форт Пірнов Парк, фото

Плануйте улюблену риболовлю на найближчий час і не забувайте заздалегідь бронювати місця для комфортного проживання в дійсно красивому місці.

22.07.2021
1245

Тематика

Реклама заважає?

Популярне

Річка Сула - одне з найкращих місць для риболовлі в Україні, фото
Річка Сула - одне з найкращих місць для риболовлі в Україні

Давно хотіли відвідати одну з найкрутіших річок для риболовлі в Україні - Сулу. Багато читали про неї, про те, що там мешкає велика різноманітність риб і, що рибалка на річці приносить величезне задоволення у більшості рибаків, які хоч раз відвідали дану водойму. Зазвичай, ми відкриваємо сезон риболовлі ближче до кінця квітня. Але так вийшло, що ...