Japan Tackle Box - оригінальні японські снасті

Japan Tackle Box - оригінальні японські снасті, фото

Серед рибалок, особливо професійних, японські снасті асоціюються з відмінною якістю і довговічністю. Дійсно, японці, при виготовленні своєї продукції, дотримуються високих стандартів і застосовують якісні матеріали. Ефективність японських снастей вже давно не має сумнівів. Це доведено як рибалками-спортсменами, так і звичайними любителями.

В Україні продаж японських риболовецьких товарів представлен досить широко. Однак магазинів чітко спеціалізованих саме тільки на японські товари не так багато. Нещодавно, а саме навесні 2020 року, відбулося відкриття такого магазину - jtb.ua (Japan Tackle Box).

Відкриття магазину jtb.ua (Japan Tackle Box), фото

У каталозі магазина JTB представлені японські снасті сегмента середній +, які розраховані на рибалок-спортсменів або справжніх цінителів якості.
Основними товарними групами магазину є:

  • вудилища
  • воблери
  • шнури і волосіні
  • гачки

Також представлений досить великий асортимент різних аксесуарів. Всі товари тільки кращих японських брендів, серед яких:

  • Megabass
  • Imakatsu
  • Daiwa
  • Eclipse
  • Ever Green
  • Gan Craft та ін.

Крім комерційної діяльності, магазин бере активну участь в проведенні рибальських змагань. Так, JTB.ua є офіційним спонсором турніру Pike Cup. Це щорічні змагання з ловлі хижої риби з берега, де беруть участь кращі спортсмени-рибалки України.

Особлива увага у професійних спінінгістів націлена на рибальські приманки. Адже вловистий і якісний воблер - це гарантія успіху та майже завжди пристойний трофей на гачку. Магазин Japan Tackle Box володіє великим асортиментом японських воблерів кращих брендів. Каталог насичений різними видами принад: дрібно поринаючі і глибоководні воблери, Шед, Раттлін, Джерк-бейт, Мінноу, Кренк, Фет і т.д. Багато з приманок унікальні для ринку України і представлені тільки в JTB.

Також необхідно відзначити, що інтернет-магазин jtb.ua має шоу-рум, де можна в живу побачити і придбати японські снасті, а також отримати професійну консультацію і допомогу в підборі потрібного вам товару.

Шоу-рум інтернет-магазину jtb.ua (Japan Tackle Box), фото

07.08.2020
2185

Тематика

Реклама заважає?

Популярне

Особливості риболовлі в Європі, фото
Особливості риболовлі в Європі

На сьогоднішній день серед рибалок, які люблять не просто половити рибу, а й по подорожувати, затребуваними і популярними є рибальські тури по Європі. Це з одного боку задоволення не дешеве, але з іншого - дуже захоплююче і, в підсумку, повна вражень подорож. Потрібно зауважити, що квитки на літак - це не єдине, що потрібно заздалегідь придбати ...

6632
Технопланктон "ВВС" - наш бартерний спонсор!, фото
Технопланктон "ВВС" - наш бартерний спонсор!

Якісний технопланктон - це практично завжди успіх при лові товстолоба. Дуже важливо, щоб технопланктон добре і довго пилив, а також залишав спокусливий для риби аромат. Компанія "ВВС" виробляє саме такий технопланктон. Велика кількість ароматів і якісно підібрані компоненти не залишать лобатого без уваги. Розчинення одного ...

3987
Компанія BAITEX - наш бартерний спонсор!, фото
Компанія BAITEX - наш бартерний спонсор!

З травня 2020 року ми співпрацюємо з компанією Baitex (наш бартерний спонсор), яка спеціалізується на виробництві бойл, прикормки, ліквідів, стик-міксів і інших продуктів. Компанія Baitex об'єднує в собі групу захоплених рибалок та однодумців, які успішно займаються різними напрямками рибного лову й мають чималий багаторічний досвід. Продукти ...

3687